Aquests T&C (Termes i Condicions) gestionen l'accés i l'ús del lloc web allotjat sota el nom de domini www.barnarent.com (també subdominis/pàgines web dependents/contingut i serveis oferts per BarnaRent).

 

Empresa: BarnaRent, Kamel Dermofarnacia S.A.

CIF: A-58225004

Correu electrònic: empresa@kamel.es

Telèfon: +34 629 42 98 66

Adreça: Rambla del Prat 11, Baixos 2a, Barcelona

 

INFORMACIÓ A L'USUARI

BarnaRent ofereix aquest lloc web, que inclou tota la informació, eines i serveis disponibles per a vostè en aquest lloc.

En visitar el nostre lloc i/o reservar un apartament, vostè participa al nostre servei i accepta els següents T&C. Aquests termes s'apliquen a tots els usuaris d'aquest lloc, inclosos els navegadors, els proveïdors i els clients.

Llegiu aquests T&C detingudament abans d'accedir o utilitzar el nostre lloc web. Si accediu o utilitzeu qualsevol part del lloc, accepteu aquests T&C.

Si no esteu d'acord amb tots els T&C, no podreu accedir al lloc web ni utilitzar cap servei.

Qualsevol funció o eina nova que s'afegeixi a la botiga actual també estarà subjecta a aquests T&C. L'usuari té la responsabilitat de revisar aquesta pàgina periòdicament per veure si hi ha canvis.

 

SOL·LICITUD DE COMANDA I CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ

El client pot sol·licitar la reserva a la nostra web: www.barnarent.com. Aquest procés es duu a terme mitjançant el processament de dades.

El client accepta que la informació que ens proporciona és precisa i completa, i que a la targeta de crèdit/dèbit utilitzada hi ha fons suficients per cobrir el cost del producte que el client vol comprar.

BarnaRent es reserva el dret de cancel·lar la reserva del client en cas d'impagament, devolució del pagament o en cas de dades falses / targeta de crèdit del client no verificada.

Llegiu atentament les condicions del contracte:

1.El client es compromet a llogar lapartament pel període i preu indicat. L'import del lloguer no és reemborsable un cop pagat (depenent de la política de cancel·lació que el client hagi triat).

2.El client assumeix la responsabilitat de l'apartament així com del mobiliari i utensilis; el client ho haurà de lliurar íntegre el dia de la sortida, en bon estat i deixar a l'apartament tantes claus en joc com hagi rebut el client el dia de l'arribada.

Aclariment: El client haurà de deixar rentats tots els utensilis de cuina utilitzats (vaixella, vaixella, forn, sandvitxera, olles, etc.) i retirar les escombraries del terra, dipositant-les als contenidors corresponents per al seu correcte reciclatge. L´incompliment d´aquesta regla pot aplicar càrrecs de fins a 100€.

3.El client es compromet a actuar en tot moment respecte als veïns de l'edifici, ia evitar fer sorolls molestos en qualsevol moment del dia. El client s'obliga a desallotjar immediatament si no es compleix amb això i això és requerit per KAMEL DERMOFARNACIA, S.A; sense dret a reclamar cap tipus de devolució incloent-hi el dipòsit.

4.El client ha de dipositar 300€ per possibles desperfectes que es puguin produir durant l'estada. La fiança es tornarà en un termini màxim de 5 dies hàbils des de la sortida del client un cop comprovat l'estat de l'apartament. BarnaRent no es fa responsable dels possibles desperfectes durant l'estada del client, per això el client no té dret a reclamar la fiança. En aquest cas, BarnaRent es posarà en contacte amb l'usuari per correu electrònic com més aviat millor.

5.Per cada joc de claus que falti, la fiança es reduirà en 50€. Si oblideu les claus dins de l'apartament fora del nostre horari d'oficina*, es cobraran 50€. *Dilluns a Divendres de 9am a 8pm

6.Si el client oblida la clau tancada dins de l'apartament, KAMEL DERMOFARNACIA S.A, trucarà a un manyà professional i es reduiran els costos corresponents a la fiança facilitada pel client.

7.Si el client no deixa l'apartament en condicions raonables: plats/utensilis bruts o oblida les escombraries a l'apartament, pot ocasionar una despesa addicional que es descomptarà de la fiança.

8. En cas que el client vulgui prolongar l'estada a l'apartament llogat, es cobrarà una quantitat equivalent al doble del preu establert per cada dia d'estada no contractat.

9.El client es compromet a respectar els residents dels apartaments veïns i es compromet a evitar fer sorolls forts en qualsevol moment del dia. Si això passa, el client serà expulsat immediatament. Si hi ha una infracció de soroll després de les 21.00 hores, serà una sanció de 70 €. Hi ha un monitor d'habitació a cada apartament que controla el soroll fort. Aquest soroll es registra i s'enviarà al client si passa algun problema de soroll.

10. Condicions Especials COVID-19

    Us informem que d'acord amb la normativa i protocols aplicables com a conseqüència de la situació generada pel COVID-19, alguns serveis i extres que normalment oferim, per imperatiu legal o motius de salut, seran limitats o suspesos temporalment. Per a més informació podeu contactar amb nosaltres: info@barnarent.com. Davant la situació generada pel COVID-19, tots hem de ser conscients de les limitacions d'aforament als espais comuns i fer-ne un ús responsable.

 

CONDICIONS D'ÚS I RENÚNCIA DE RESPONSABILITAT

Quan es reserva un apartament, l'usuari té dret a utilitzar la Política de Cancel·lació vigent.

Us informem que la reserva online dels nostres serveis a www.barnarent.com està subjecta a la resta de polítiques legals aplicables.

En fer la reserva, l'usuari té dret a romandre a l'apartament seleccionat.

BarnaRent no serà responsable econòmicament dels incompliments de l'usuari a l'apartament (descrits a les normes de cada apartament) ni dels possibles danys causats per l'usuari. En aquest cas, BarnaRent sol·licitarà el pagament corresponent (descrit a les bases de cada apartament).

BarnaRent només farà un reemborsament en el període indicat de cancel·lació de la reserva, altrament no hi haurà reemborsament. Per tant, BarnaRent no es fa responsable de qualsevol força major que pugui passar.

 

Mesures COVID-19:

Jo, el CLIENT, declaro que he estat degudament informat de totes les mesures adoptades per prevenir possibles contagis pel COVID-19, i que les considero adequades i suficients, per la qual cosa les accepto expressament en tot sentit. Així mateix, jo, el CLIENT, declaro ser conscient que no es pot garantir un risc nul de transmissió i contagi del COVID-19, que hi ha risc de contagi en qualsevol espai o establiment públic que pugui visitar durant la meva estada, i que és el meu responsabilitat adoptar en tot moment les mesures de seguretat i higiene personal necessàries per evitar la propagació de la malaltia COVID-19, i comunicar veraçment qualsevol símptoma o sospita d'estar afectat pel COVID-19, previ al check-in (check-in) . a) i durant tot el temps de la meva estada.

En conseqüència, jo, el CLIENT, exoner expressament la propietat i la direcció comercial/operadora de l'apartament de qualsevol responsabilitat personal o econòmica que pogués derivar-se d'un possible contagi del COVID-19, a títol enunciatiu però no limitatiu, i en cap cas limitatiu, responsabilitats personals i/o econòmiques derivades de quarantenes, tractaments mèdics, trasllats, viatges, renúncies, cancel·lacions, extensió d'estadies, aliments, o per qualsevol altre concepte relacionat directament o indirectament amb el possible contagi de COVD-19, la responsabilitat del qual assumeixo amb Exoneració total de la propietat i administrador/explotador de l'apartament.

Limmoble objecte del present contracte es destinarà a habitatge de temporada, que en cap cas constituirà el seu habitatge permanent habitual.

El domicili permanent de l'ARRENDATARI és el que figura a la part resolutiva del contracte, ja que lloga l'habitatge objecte del contracte únicament per utilitzar-lo com a residència ocasional, per la qual cosa en cap cas no podrà utilitzar aquest apartament. com a domicili habitual i permanent.

 

PREU I CONDICIONS DE PAGAMENT

Els preus de cada apartament són els que apareixen a la web quan el client fa la reserva.

El preu inclou IVA i despeses de gestió.

El preu NO inclou la taxa turística (3,3€/client/nit)* i possibles despeses extra en funció de l'hora d'arribada de l'usuari. Explicat a baix.

*Es cobrarà en efectiu a l'arribada, fins a un màxim de 7 nits i no aplica per a menors de 16 anys.

El pagament de la reserva només es podrà fer amb Targeta Bancària (Mastercard, Visa, Amex). BarnaRent es reserva el dret de suspendre la tramitació de la comanda en cas de denegació de l'autorització de pagament per part del banc. BarnaRent garanteix la confidencialitat i seguretat de les dades bancàries del client transmeses a través del web en el moment de fer la reserva.

 

CONDICIONS DE RESERVA

El Check In es pot fer de 15:00 a 20:00.

Check In abans de les 15:00 hrs, si el client vol fer el Check In ha de comunicar-se amb nosaltres i farem el possible per realitzar el Check In abans de l'hora estipulada. En aquest cas, BarnaRent no es fa responsable si el Check In no es pot fer abans de les 15:00 hores.

Check In després de les 20:00h hi haurà un cost addicional de 25€ que s'haurà d'abonar a l'arribada a l'apartament.

Check In després de les 0:00h hi haurà un cost addicional de 50€ que haurà de ser abonat en arribar a l'apartament.

El Check Out s'ha de fer abans de les 11 a.m.

El client té dret a cancel·lar la reserva en qualsevol moment. Consulta la nostra Política de Cancel·lació aquí.

 

PROTECCIÓ DE DADES

Consulta la nostra secció Política de Privacitat. Ens assegurem que tots els nostres operadors/col·laboradors compleixin amb la Política de Protecció de Dades vigent a la UE.

 

LEGISLACIÓ APLICABLE

Les Condicions Generals de venda i la contractació d'una comanda a la nostra web es regeixen per la Legislació Espanyola, i qualsevol problema més gran serà resolt pels Jutjats i Tribunals de Barcelona.

 

ATENCIÓ AL CLIENT

Si teniu alguna pregunta sobre la informació especificada, contacteu-nos:

 

Correu electrònic: info@barnarent.com | Telèfon: +34 629 42 98 66

Telèfon d'emergències 24h (*): +34 629 13 49 34

(*) només trucades

 

Última Versió: novembre 2021